загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Вараші пенсіонерка перетворила власну квартиру на музей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

71–річна варашанка Галина Кулаєва перетворила власну квартиру у міні музей. Авторськими роботами прикрашена уся квартира жінки: настінні панно, чеканки, картини, мальовані олією та висипані янтарем, гіпсові зліпки – потрапляєш на гостину як до невеликого музею. Про це повідомив інформаційний портал volodymyrets.city.

Жінка родом з Житомирщини, виросла у сім'ї художника. Почала малювати з 4-го класу. Жінка пригадує, що у 8 класі так часто малювала Шевченка, що вже знала усі риси по пам’яті, і назбирала цілий альбом портретів Кобзаря. Уже згодом Галина вступила до художньої студії, у якій провчилася заочно 3 роки, паралельно працюючи.

"Найбільше з усіх видів творчості мені подобається малювати. Тож відпрацьовувала на роботі своє – і бігом додому, в обійми творчості. Вже у 50 років вийшла на пенсію, але не змогла просто сидіти вдома", - каже пані Галина. Нині найбільше хобі літньої жінки – картини бурштином висипати.

До цього теж жінка прийшла випадково: якось хтось запропонував спробувати висипати янтарем портрет. Спробувала - процес сподобався. З того часу і повелося це діло.

Потім до колекції творчості Галини Кулаєвої увійшли й вироби з гіпсу – картини, форми різні, з яких потім виходили цілі аплікації. Займалася і різьбою по дереву, тож могла легко змайструвати карниз.

"З екскурсіями до мене у квартиру не ходят. Лише запросила якось до себе подружок, то вони пофотографували все та й виклали в інтернет. А так то ніхто і не знає, що у мене там у квартирі", - розповідає майстриня.

Джерело:
До списку новин