загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бабуся-єврейка дала 10 мудрих порад

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Не ганяйся за принцами Бабуся говорила, що справжніх принців дуже мало і вони люблять тільки себе. Вони цінують лише зовнішню красу, зовсім не цікавлячись характером, душею. Тому, казала бабуся, знайди собі простого, але освіченого хлопчика, який буде поважати і любити тебе.

2. Тримайся подалі від пристрасних хлопців! Також остерігатися потрібно пристрасних чоловіків. Незважаючи на те, що вони такі хороші, вони приносять в життя дівчат неприємності і нещастя. Як казала бабуся, полум’я їх емоцій володіє руйнівною дією.

3. Не роби поспішних висновків Ніколи не роби поспішних висновків і не приймай поспішних рішень. Бабуся казала, що спочатку потрібно розслабитися, послухати музику, посміятися, з’їсти щось смачне, а потім вже приймати рішення.

4. Не слухай поганих слів Навколишні говорять погані речі? Відокрем себе від них, не дозволяй їм впливати на тебе. Подібне люди роблять тільки через заздрість.

5. Не вступай в дурні суперечки Бабуся радила мені ніколи не вплутуватися в дурні суперечки з приводу релігії, рівноправності статей і політики. Тому що ніколи не знаєш, чим закінчиться дискусія.

6. Не бійся ворогів Бабуся казала, щоб я не боялася ворогів. Вони потрібні, тому що вони можуть мотивувати мене! Швидше потрібно боятися друзів, які можуть обдурити і підставити.

7. Будь терпляча, умій чекати! Також бабуся завжди казала, щоб я вчилася чекати. Так як час дає відповіді на багато питань.

8. Давай людям рівно 3 шанси Бабуся казала, щоб я завжди намагалася дати як мінімум три шанси одній людині. Таким чином я даю можливість не тільки людині, але й собі. Так я даю собі шанс не втратити щось важливе. Але якщо людина використовує три шанси даремно, то з нею потрібно буде обов’язково попрощатися.

9. Будь мудрою, знай собі ціну Бабуся казала, щоб я знала собі ціну, але не була зарозумілою. Тому що кожна людина повинна вміти гідно вибачитися перед тими, кого скривдила.

10. Не будь завжди доброю Також не завжди потрібно бути хорошим, тому що добро – це дуже суб’єктивне поняття. Мудра бабуся казала, щоб я завжди була справедливою людиною, яка об’єктивно оцінює ситуації.

До списку новин