загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пабло Пікассо прожив 91 рік, ось до яких висновків про життя і людей він прийшов в зрілості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вдосконалюючись в улюбленій справі, людина досягає успіху. Пабло Пікассо казав, що відпочиває, коли працює. І шалено втомлюється від неробства і візитів гостей.

Художник прожив 91 рік насиченого, яскравого життя і залишив на науку нащадкам мудрі висновки.

«Мистецтво – це уникати зайвого». Щоб ваше життя нагадувало завершений шедевр, а не ескізи і чернетки, потрібно вміти відсікати все зайве, стороннє, непотрібне. Відмовлятися від нав’язаних бажань, які ніякого відношення не мають до вашого справжнього Я, вчитися не звертати увагу на громадську думку і критику. Усуватися від тих, хто не поспішає проводити час поруч з вами. «Мені подобається жити бідно, але з купою грошей в кишені».

Озвучте цю фразу нинішнім багатіям і вони розсміються вам в обличчя. Але разом з тим, є якась особлива розкіш в тому, щоб не залежати від моди, від трендів, не відрізнятися від мільйонів інших своїх співвітчизників. Гроші можуть бути мірилом успіху. Але покупки і нестримні витрати – мірило комплексів.

«Натхнення існує, але воно приходить тільки під час роботи». Це висловлювання Пікассо про те, що під лежачий камінь вода не тече. Тільки в русі ми стаємо тими, хто ми є, тільки так і відчуваємо, як життя набирає свою висоту. «З віком вітер все сильніше. І він завжди в обличчя ».

З віком люди мудрішають і не допускають помилок? Насправді, вони просто не доводять до ситуацій, в яких можна нашкодити. А життя так і продовжує посилати перешкоди і ставити завдання, які потрібно терміново вирішувати. А підсумувати можна все наступною цитатою: «Ми не старіємо, ми дозріваємо».

До списку новин