загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Погодили перейменування міста Володимира-Волинського

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Члени комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проголосували за те, аби рекомендувати перейменувати місто Володимир Волинський на Володимир.

Про це стало відомо під час засідання комітету 1 грудня. 23 з присутніх народних депутатів проголосували за прийняття рішення про повернення Володимиру-Волинському історичної назви.

Відтак після розгляду і підтримки в комітеті проєкт рішення потрапить до Верховної Ради. Заступник голови комітету, нардеп Ігор Гузь відзначив, що прийняття рішення – є поверненням історичної справедливості. Крім того, цю ініціативу підтримує місцеве самоврядування.

Депутати міської ради прийняли рішення про перейменування майже одноголосно. Нагадаємо, 20 жовтня депутати Волинської обласної ради проголосували за подання до Верховної Ради щодо перейменування Володимира-Волинського. Раніше, 1 жовтня, під час засідання сесії міської ради більшість депутатів підтримала проект рішення про перейменування міста Володимира-Волинського. Місту вирішили повернути історичну назву Володимир.

До списку новин