загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Галерея Меланка Арт увиразнить "Силуети Львова"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Львівська галерея сучасного мистецтва Меланка Арт представить 16 грудня оригінальні керамічні пласти, оздоблені кольоровими емалями, поливами, солями та вітражним склом, об'єднані темою "Силуети Львова" відомого художника Василя Боднарчука.

Це вже друга персональна виставка доцента кафедри художньої кераміки Львівської Національної академії мистецтв, заслуженого художника України Василя Боднарчука в рідному місті, інформує "Еспресо.Захід".

"Виразна графіка, витончена живописність, вдало застосовані декоративні ефекти: елегантне поєднання рельєфів і контрельєфів, гармонія глянцевих і матових фактур, багатовимірні кольори полив, досконале володіння технологіями кераміки надають композиціям неповторної художньої естетики та упізнаваності авторському почерку, -- акцентують в галереї Меланка Арт. -- Енергетика закоханості художника у своє місто і у мистецтво магічним чином вдихає життя у випалену глину, з якої еманує чарівна атмосфера старого Львова".

Варте уваги, що свою творчу серію "Силуети Львова" Василь Боднарчук веде через роки.

У 2017 році він презентував виставку під ідентичною назвою в галереї "Зелена канапа".

До списку новин