загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Все уже оплачено” – мудра історія, яку запам’ятаєш навіки!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні гуляла в супермаркеті і раптом почула шум розбитого посуду. Коли я увійшла в залу, то побачила сумну сцену: Одна пані зачепила візком полицю і багато тарілок впало та розбилося. На колінах, в розпачі, вона складала шматочки, а її чоловік брав кожен штрих-код пошкодженої посудини, кажучи: “Бачиш? Тепер тобі доведеться заплатити за все це!” Всі дивилися на неї. Тоді я стала на коліна поруч з нею, щоб пояснити, що не треба турбуватися. Підійшов також молодий чоловік, теж став на коліна біля нас і сказав:

– Залиште це, нехай прибиральник прибере. Вирушайте в лікарню, нехай залікують цю рану на вашій руці. Вона зніяковіла і подивилась на нього: Я повинна зібрати все, щоб заплатити. Молодий чоловік сказав:

– Облиште. У нас є страхівка на таку втрату і вам не потрібно нічого платити. Коли молодий чоловік піднявся – я побачила, що у нього є посвідчення менеджера супермаркету… Вам, котрі прочитали це, я хотіла б сказати: “Де б ви не були, закрийте очі і уявіть, що Бог робить те ж саме для вас! Він збирає шматочки вашого серця, розбитого ударами, які завдало вам життя, і заліковує усі ваші рани, і я запевняю вас, що ваші помилки будуть прощені. Є страхівка, звана Благодаттю! Коли ви визнаєте, що помилилися і приймаєте Бога як свого єдиного і виключного Спасителя,

– Менеджер всесвіту (Бог) скаже вам: “Все уже оплачено. Йди і радій життю! Я люблю тебе, дитино Моя”.

Ольга Смоляр

До списку новин