загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівненський етнопарк "Ладомирія"переміг у всеукраїнському конкурсі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Етнопарк "Ладомирія" з Рівненщині переміг у всеукраїнському конкурсі Ukraine Tourism Awards. Лідером музей просто неба став у категорії “Регіональний прорив року”.

Про це повідомив очільник парку Володимир Дзьобак у Facebook. Етнопарк "Ладомирія" заснований в місті Радивилів. Понад десять років тому команда почала займатися відновленням традиційного українського одягу, зокрема, з унікального надтонкого волинського льону – серпанок.

Потім запустили процес внесення його до списку об'єктів світової спадщини ЮНЕСКО. Згодом діяльність Центру розширилась на масу різних проєктів, а в 2020 році "Ладомирія" відкрилася як цілий етнопарк. У 2021 році там офіційно відкрили відреставровану двохсотлітню хату, яку забрали із середмістя Рівного та відновили.

Станом на грудень 2021-го тут працюють: музей просто неба, ткацька майстерня, виставкові зали, розвивається екорослинництво, акваферма та ферма грибів. Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, організована Державним агентством розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською організацією VISIT Ukraine та Київською туристичною асоціацією.

Загалом у номінації “Регіональний прорив року” змагались 23 конкурсанти.

Джерело:
До списку новин