загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Тернопільщині волонтери зібрали 10 тонн допомоги на схід

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майже 10 тонн гуманітарного вантажу для бійців російсько-української війни зібрали волонтери на Тернопільщині. Це консервація, картопля, макаронні вироби, крупи, теплий одяг і засоби гігієни. Також для військових придбали автомобіль. Про це розповів волонтер Володимир Мосейко.

За його словами, військові повинні отримати допомогу до Миколая. У Лановецькій школі №1 школярі та вчителі зібрали близько трьохсот кілограмів продуктів для бійців, розповіла директорка навчального закладу Тамара Басок: "Ми такий клич кинули у вайбер-групу на всіх класних керівників.

Вони повідомили батькам, учням і таким чином збирали, хто що міг. Закрутки в основному, крупи, цукор, мед".

Військові повинні отримати допомогу до Миколая Учні молодших класів намалювали для військових малюнки, а також виготовили обереги. Серед них третьокласниця Христина Калітон.

"Я зробила листівку, намалювала сердечко, зробила ангелика. Бажаю, щоб вони поверталися живими", – каже Христина.

Джерело:
До списку новин