загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У передноворічні дні поєднуються три часи… І треба з’єднати їх правильно у своїй свідомості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зараз дивовижний час. Три часи з’єднуються перед Новим роком. Нехай навіть Новий рік – умовність, але час – теж умовність. І свято – умовність. Люди домовилися і день став особливим. А час – незвичайним…

Три часи з’єднуються у новорічну ніч: минуле, сьогодення та майбутнє. А останні дні року дають можливість багато покращити і виправити. “Проробити”, – як зараз модно говорити. А нам у дитинстві так говорили у художній школі: “Пророби яблуко!”. Значить, познач чіткішу і яскравішу форму, світло, тінь, півтінь… І яблуко стане гарним яблуком, правильним. Що ви візьмете із собою з минулого? Хороші спогади.

Ось згадайте все хороше яскраво та чітко. Можна й записати. Хороші спогади – паливо для наступного року. Ваш запас сил та радості. Досвід теж візьмемо із минулого. Він може бути гірким, як ліки. Але корисним, як ліки. Чого ми навчилися і чого нас навчили? Запишемо це: наш досвід за рік.

А якщо терпіння вистачить, то можна і за все життя. Не розповідай про себе зайве; май хоч невеликий запас; звертай увагу на передчуття; не вір на слово незнайомцям; не повідомляй свій пароль… Це все досвід. І люди, символи минулого: ті, кого вже немає поряд, та старші родичі. Вкажіть данину поваги померлим; Згадайте їх добрим словом, молитвою, релігійним обрядом.

А старшим родичам, з якими пов’язане минуле, зробіть добрі подарунки. Подякуйте, якщо є та що дякувати. І взагалі подякуйте своєму минулому. За досвід, за добрі спогади, за тих, хто підтримував, дбав, розумів, ділився, навчав… Сьогодення – це те, що ми маємо зараз. Ми живі.

Ми маємо дах над головою, одяг, їжу. Є люди, з якими пов’язують добрі стосунки. Можливо, є вихованець, якого ми любимо. Подивіться навколо і на себе погляньте в дзеркало – це справжнє. І треба прийняти його таким, яке воно є. І подякувати за нього. Що є, те є. І ми є! А це вже добре.

Сьогодення перетікає в майбутнє зараз. І цей момент святкують у новорічну ніч, мить перетворення сьогодення на майбутнє. Майбутнє – наші діти. Для них найкращі подарунки, найкращі слова! Якщо своїх дітей немає, треба зробити добро чужим. Подарунки подарувати, може допомогти, приділити увагу… І подарунки – теж майбутнє. Вони ж будуть служити нам та іншим людям потім, у новому році.

Це також символи щасливого майбутнього. Тому скупитися не будемо. Подарунки – це вкладення у майбутнє. Гроші можуть знецінитись; а подарунки та радість від них – гарне вкладення! Добрі побажання – теж майбутнє. Ви вже постарайтеся бажати собі та іншим найкраще і від щирого серця.

І найкраще записувати побажання – це лист надії в майбутнє. Три часи з’єднуються. І треба з’єднати їх правильно у своїй свідомості; з’єднати золотою ниткою. Все найкраще, найважливіше і корисне поєднати у чудовий візерунок. Минуле дає енергію теперішньому; а разом вони вливають сили у майбутнє. Нехай воно буде щасливим. Це моє щире побажання! © Анна Кир’янова

До списку новин