загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дізнатися, чи призначена субсидія можна онлайн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Марина Лазебна розповіла, чи можна самостійно дізнатись про призначення субсидії. Про це міністр розповіла під час інтерв'ю виданню Факти.

Марина Лазебна розповіла, чи можна отримати субсидію в розпал опалювального сезону. За словами міністерки, звернутись за житловою субсидією можна в будь-який місяць року, коли родина зрозуміла, що потребує допомоги від держави у сплаті житлово-комунальних послуг, зокрема протягом опалювального сезону.

"При цьому, важливо знати, що родина отримає субсидію з дати початку опалювального сезону до дати його закінчення, якщо звернулась за її призначенням протягом двох місяців з початку такого сезону", - сказала Лазебна. Міністр соціальної політики додала, якщо людина звертається за субсидією протягом трьох місяців після підвищення тарифів, то субсидія призначається з місяця такого підвищення до закінчення опалювального сезону.

Крім цього, Марина Лазебна розповіла, як самостійно можна дізнатись про нарахування такої допомоги від держави.

"По-перше, структурний підрозділ з питань соціального захисту населення має повідомити людину про те, яке рішення було прийнято щодо її заяви: призначена субсидія чи відмовлено. Повідомити людину про це мають протягом трьох днів з дня прийняття рішення. По-друге, дійсно, людина може, не виходячи з дому, самостійно перевірити, чи призначена їй субсидія за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. Він знаходиться у відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua", - повідомила Лазебна.

Пошук у реєстрі здійснюється за адресою. Можна подивитись, чи призначена субсидія, на який термін, які суми щомісячних нарахувань. Інформація оновлюється один раз на місяць — на початку поточного місяця за попередній місяць.

Джерело:
До списку новин