загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків: що принесе вам цей рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Астрологи підготували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2022 рік. Цей рік буде непростим для всіх українців, але в наших силах зробити його трохи простішим, якщо прислухатися до порад зірок. Дізнайтеся, що обіцяє вам цей рік в особистому житті, фінансах і кар'єрі.

Овен

У Овнів рік буде вдалим, якщо ви будете частіше прислухатися до чужих порад. Поодинці вам не впоратися з усіма труднощами, що чекають на вас. Зірки рекомендують вам поліпшити відносини з близькими, частіше приймати їх поради. А ще важливо не ображатися на рідних - краще прислухайтеся до їхньої критики.

Телець

У 2022 році ви відкриєте в собі нові здібності і таланти. Це хороший рік для самореалізації і творчих починань. Ваші зусилля обов'язково оцінять на роботі і в сім'ї. 2022 рік буде вдалим не тільки в роботі і хобі, але і в побутових справах - наприклад, ремонті. Чим швидше ви розберетеся з поточними справами, тим краще.

Близнюки

Будьте господарем свого життя і вершіть свою долю самостійно. У 2022 році Близнюкам потрібно приймати всі важливі рішення самостійно, навіть якщо все оточення буде проти. У наступному році близькі часто будуть навмисно або несвідомо маніпулювати вами для своєї вигоди.

Рак 

Ракам потрібно більше відпочивати, навіть якщо роботи буде дуже багато. Набагато важливіше зберегти здоров'я і здоровий сон. Зірки радять вам по можливості відмовитися від неприємних обов'язків. Займайтеся тим, що вас надихає. У фінансовому плані 2022 рік буде щедрим на прибуток і приємні подарунки.

Лев

У 2022 році на Левів чекають кардинальні зміни у всіх сферах життя. Здебільшого вони будуть позитивними, але здоров'я Левів стане вразливим. Вам потрібно взяти себе в руки і постаратися позбутися від шкідливих звичок, інакше вони стануть частиною вашого життя назавжди. Самотні Леви мають великі шанси зустріти любов.

Діва

2022 рік кардинально змінить ваше життя. Ви позбудетеся від багатьох забобонів і помилок. Змінюватися буде важко, але ваше життя значно покращиться. У любовних і сімейних відносинах розвіються хмари. Ви побачите вирішення багатьох проблем.

Терези

У 2022 році коло спілкування Терезів значно зміниться. Ви виявите серед близьких багато заздрісників, зрадників і просто несумісних людей. Дозвольте їм піти - вам це піде на користь. Цього року уникайте пліток і не влазьте в чужі відносини. Нікого не судіть.

Скорпіон

У 2022 році ви часто будете ходити по краю прірви. Ваші відносини з дорогими рідними і справи на роботі будуть на межі провалу, так що не ризикуйте ще більше. Зірки рекомендують вам частіше дивитися на ситуацію з точки зору іншої людини. Пам'ятайте, що у кожного своя правда.

Стрілець

У 2022 році ви часто будете відчувати залежність від інших людей, як ніби ви не господар своєї долі. Іноді доведеться підлаштовуватися під інших і тримати думку при собі. Якщо вам не подобається такий розклад – працюйте над своєю самооцінкою. Ви повинні бути самодостатньою і впевненою у собі людиною, без комплексів і страхів – тоді вас ніхто не прогне.

Козеріг

Цього року життям Козерогів керуватиме "закон бумерангу". Ваші вчинки і ставлення до інших людей повернуться до вас взаємністю. Доля нагородить вас всім, що ви заслужили – як хорошим, так і поганим. Зірки рекомендують вам бути скромніше і не хвалитися своїми досягненнями, щоб не було проблем від недоброзичливців.

Водолій

Живіть тут і зараз в 2022 році. Якщо ви будете гнатися за майбутнім благополуччям - ризикуєте втратити нинішнє щастя. Ваша справжня любов або робота мрії будуть прямо у вас під носом, а ви можете їх не помітити. Менше сумуйте і навчитеся радіти життю, адже у вас все не так уже й погано.

Риби

У 2022 році Рибам потрібно зробити упор на сім'ю. Приділіть більше уваги дітям, відвідуйте батьків без приводу і поспілкуйтеся з забутими родичами. Саме в сімейному вогнищі ви знайдете щастя і вирішення багатьох проблем. Не забувайте і про свою другу половинку - кохана людина теж потребує вашої турботи.

Джерело:
До списку новин