загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де зазвичай ховають подарунки на Новий рік: названо п'ять популярних місць

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Подарунки на новорічні свята найчастіше ховають в шафі, розташованій в спальні, у вільній кімнаті чи в передпокої в гардеробі. Ще одне популярне місце для того, щоб заховати подарунок – це простір під ліжком, свідчать результати дослідження порталу Neighbor, в якому взяли участь тисяча американців.

За його даними, ТОП-5 найпопулярніших місць, в яких ховають подарунки на Новий рік, замикає багажник автомобіля.

У дослідженні йдеться, що в шафі подарунки ховали 53% опитаних, у вільній кімнаті – 32%, в гардеробі в передпокої та під ліжком – по 26%, а в багажнику машини – 25%. Дослідники з'ясували, що американці найчастіше знаходили подарунки в спальні – в шафі чи під ліжком презенти виявляли 49% опитаних.

Нагадаємо, в ніч на 1 січня настане новий – 2022 рік, за східним календарем він буде роком Тигра. Раніше журналісти назвали найзручніші подарунки на Новий рік 2022 – це абонемент, наприклад, в спортзал, курси та відеолистівки, записані зірками.

Вважається, що на свято не можна дарувати гаманці й посуд, засоби гігієни, парфумерію, гребінці, алкоголь і аксесуари до них, побутові та "несвяткові" аксесуари, свічки та дзеркала, годинник, вироби з перлами, шарфи, все колюче і гостре.

Джерело:
До списку новин