загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Луцьку на Стиру почався сезон зимової риболовлі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як тільки вдарив перший сильний мороз, у Луцьку на заплаві річки Стир поблизу вулиці Ковельської близько тридцяти любителів зимової рибалки вже очікують на льоду на улов.

Рибалки переконані: не це головне, найважливіше – отримувати задоволення від свого хобі. Браконьєрів в цю пору немає. Всім рибалкам відоме законодавче обмеження: за день можна спіймати не більше 3 кілограмів риби. Володимир Іванов, рибалка з 40-річним досвідом, займається риболовлею на заплаві річки часто, бо любить цю справу. «Я ловлю на мотиля, є такі, що ловлять на різні снасті.

«На кивок» клюють найчастіше окуні. Якщо зловиш десять рибин, то і добре», – розповів він. У Луцьку на Стиру почався сезон зимової риболовлі. Найбільший окунь клюнув на 600 грамів. В попередні роки він впіймав найбільшу щуку – 6 кілограмів. Така пройде в лунку. Ось рибалки впіймали два роки тому 12-кілограмову щуку і роздовбували лід, щоб її дістати.

«Не в риболовлі справа – риби можна купити скільки завгодно, головне процес. Часом може щось і гарне клюнути», – зазначив Володимир Іванов. Він не провалювався під лід жодного разу, новачкам радить бути обережними. Інший рибалка, пенсіонер Володимир Шелемет вже другий день на льоді та ловить на блешню.

«Я на одному місці не стою, потрібно ходити шукати рибу. Разів чотири-п’ять підняв – на іншу лунку треба йти», – розповів він. Зі слів рибалок, риби є багато різної: окуні, щука, карась, плотва, підлящик. В інші сезони клює короп. На щуку ставлять жерлиці.

Джерело:
До списку новин