загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львів'ян запрошують на різдвяні концерти "Піккардійської терції"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові вокальна формація "Піккардійська Терція" виступить із різдвяними концертами "Тиха Ніч" у понеділок, 10 січня. Про це повідомили організатори заходу, передає "Еспресо.Захід". Концерти відбудуться у Національному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької, що на вулиці Лесі Українки, 1 у Львові. Початок – о 17:00 та 19:30.

"За доброю багаторічною традицією піккардійці на початку року дають різдвяні концерти у рідному місті Львові, аби колядою зарядити усіх добром та позитивом на рік прийдешній", – йдеться в повідомленні. Концертна програма "Піккардійської Терції" "Тиха Ніч", яку колектив представить 10 січня у Львові, об'єднає в собі усі найкращі колядки, щедрівки та новорічні пісні, які акапельний колектив створив протягом уже понад 29 років творчості.

А наступного, 2022-го, року "Піккардійська Терція" святкуватиме поважний ювілей – своє 30-річчя. Із цієї нагоди вокальна формація готує ще не один музичний сюрприз. Квитки на концерти "Терції" 10 грудня у театрі ім. Марії Заньковецької доступні онлайн 17:00 за посиланням та на 19:30 тут: https://kasa.in.ua/ua/lviv/concert/pikkardiiska-tertsiia-2022-01-10-17-30 

До списку новин