загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як рекламували Львівщину в 1939 році. Фото

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для того, щоб дізнатись, як рекламували туристичні локації Львівщини понад 80 років тому, "Еспресо.Захід" розшукало рекламну продукцію 1939 року. На її сторінках бачимо світлини панорам Карпат, Горганів, гірських рік.

Окрім того, в очі впадає високий рівень будинків відпочинку в Трускавці, який у 1920-1930-ті роки був популярним курортом. Фото демонструють також і місцевий неповторний колорит, адже на одному із фото жительки регіону в традиційному одязі. Також цікавим є фото тартака серед гір.

На кадрах можна побачити також пляж в Сколе, туристичне Славське, пансіонат у Коростові та ін. У туристичних проспектах гостям регіону розповідали про лікувальне гірське повітря, купання в гірських річках, проживання на комфортних віллах та будинках відпочинку. Місцева кухня була обов’язковою "родзинкою" для туристів. Відпочивати запрошували влітку та взимку. Так і писали, якщо ви стомились від щоденних клопотів, приїздіть на Сколівщину на відпочинок.

Також у путівниках згадували про неймовірні ліси, повні дичини, птахів та ягід. Найкраще до курортів пропонували добиратись залізницею, зокрема, гілкою в напрямку Стрий – Сколе – Лавочне – Будапешт, чи Стрий – Моршин – Долина – Станіславів.

Для того, щоб наші читачі могли краще уявити атмосферу тогочасних курортів на Львівщині пропонуємо фотомандрівку.

Автор Тетяна Яцечко-Блаженко

До списку новин