загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Японії завершили доклінічні випробування спрею від деменції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Японські вчені повідомили про завершення доклінічних випробувань препарату у формі спрею, який уповільнює розвиток нейродегенеративних процесів при деменції.

Про це повідомляє Naked science.

Хвороба Альцгеймера і деякі інші нейродегенеративні захворювання тісно пов'язані з накопиченням в нейронах щільних згустків амілоїдних білків, які викликають їх загибель і руйнування всієї структури мозку.

Кілька років тому Такамі Томіяма і його колеги показали, що прийом відомого напівсинтетичного антибіотика рифампіцину уповільнює накопичення амілоїдних бляшок, якщо застосовувати його на ранніх стадіях деменції. Але це антибіотик негативно впливає на печінку. Тож разом із ним вчені радять приймати препарат, який здатний знижувати його гепатотоксичну дію. Цією речовиною виявився ресвератрол — відомий антиоксидант, який міститься, зокрема, у шкірці винограду (і вини). Це дозволяє вченим готуватися до клінічних випробувань комбінованого препарату на людях. Цим японські вчені планують зайнятися найближчим часом.

Раніше у ВООЗ повідомили, що у найближчі десять років число людей з деменцією виросте на 40%.

Джерело:
До списку новин