загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їжа на розпродажу та секонд-хенд у свята: як виживають пенсіонери у Києві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 грудня українські пенсіонери отримали чергове підвищення виплат - у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати. За даними Пенсійного фонду, розмір середньої пенсії збільшився на 50,81 грн.

Такі "підвищення" вже давно стали предметом "гірких" жартів з боку самих пенсіонерів, їхніх родичів та знайомих. "Апостроф" дізнався, як вдається вижити київським пенсіонерам на скромні державні дотації. Ми поцікавилися думками киян пенсійного віку, які проживають у різних районах Києва - на ДВРЗ, Борщагівці та у Святошинському районі.

Як відомо, ці райони не належать до елітних, відповідним є й рівень життя їх мешканців. Особливо тих, кому крім держави розраховувати ні на що. Люди похилого віку раді поговорити, а надто про свою гірку пенсійну долю. Виживає кожен як може: хто підпрацьовує, хто тримає городину, примудряючись ще щось із неї й продати.

Діти й онуки допомагають далеко не кожному. Тож залишається економити на найнеобхіднішому.

Більше за посиланням: https://apostrophe.ua/ua/article/kyiv/misto/2021-12-27/eda-na-rasprodajah-i-sekond-hend-po-prazdnikam-kak-vyijivayut-pensioneryi-v-kieve/43603 

Джерело:
До списку новин