загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні 104-річна пенсіонерка двічі вакцинувалася від COVID

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Одесі 104-річна Софія Цуркан двічі вакцинувалася Pfizer. Вона є однією з найстаріших жінок в Україні. Першу дозу одестка отримала 8 грудня, - інформують у пресслужбі ЮНІСЕФ Україна.

Там зазначили, що неймовірно раді, що найбільш уразливі групи населення в Україні отримують необхідний захист від COVID-19. В ЮНІСЕФ додали, що задоволені тим, що обладнання для вакцин, яке доставила організація в Україну кілька років тому допомагає безпечно транспортувати вакцини.

Донька пенсіонерки Ванда Цуркан раніше розповідала, що на домашній "нараді" вони вирішили вакцинувати маму препаратом Pfizer, оскільки всі інші члени сім'ї щеплені саме їм.

Цю вакцину рекомендували й медики. Тамож у листопаді 104-річна одеситка отримала закордонний паспорт.

Софія Людвігівна є корінною мешканкою міста і все своє життя жила і працювала в Одесі, однак вона має польське коріння, і хоче поїхати на батьківщину своїх предків, щоб відвідати ще двох дочок, які мешкають у Варшаві, та на власні очі побачити онуків.

Джерело:
До списку новин