загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підприємців штрафуватимуть за відмову прийому платежів через картку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українських бізнесменів будуть карати у разі, якщо вони відмовляться приймати оплату від клієнта банківською картою. Як відомо, розмір штрафів буде дорівнювати десятикратній вартості товару і становитиме не менше 85 гривень.

У Держпродспоживслужбі кажуть, що відмова продавця від оплати карткою вважатиметься порушенням прав споживачів. Тому у кожному закладі, де торгують чи надають послуги за гроші, має бути касовий апарат або можливість використовувати QR-код.

У відомстві також додали, що винятковими будуть населені пункти з населенням менше 25 тисяч людей. Нагадаємо, що раніше депутати ВР мали проголосувати за відстрочення введення касових апаратів для всіх ФОП.

Проте голосування так і не відбулося, що автоматично призвело до набуття чинності законом із 1 січня 2022 року. Також ми повідомляли, що бізнеси скаржаться на роботу РРО. Програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО) зависають та видають помилки під час проведення операції, що ускладнює прозоро вести бізнес в Україні.

Джерело:
До списку новин