загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 геніальних висловів про каву

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всім гарного недільного кавового ранку. Маю надію що на свята ви не особливо налягали на різноманітні наїдки і кава зі смаколиком налаштує вас на філософський лад.

Бо власне нині ми, разом Торговою Маркою Кава Старого Львова будемо пізнавати каву через вислови відомих людей. Має бути цікаво.

“Немає кращого приворотного зілля за звичайну каву, зварену власноруч. Коли чоловік її спробує, він уже нікуди не дінеться” – якось сказала італійська актриса і співачка Софі Лорен. Мабуть таки вона щось знала, бо каву п’ють більше 60 % мешканців нашої планети. 

Американський актор і музикант, вокаліст і гітарист альтернативного рок-гурту 30 Seconds to Mars Джаред Лето вочевидь теж не міг розпочати свій день без кави. Любив жартувати над свої братом Шеноном на цю тему: “Кожен ранок я приношу Шенону каву в ліжко… Йому залишається лише помолоти і зварити.”

Письменниця Сесілія Ахерн так висловлювала своє ставлення до кави: “Любов – як чашка гарячої кави. З її допомогою можна і отримати тепло, і сильно обпектися”.

Так виглядає що американський бізнесмен, інвестор, письменник, філантроп, засновник корпорації Майкрософт, співголова Фонду Білла і Мелінди Гейтсів – сам Білл Гейтс заради кави готовий на все: “Заради кави можна піти на все. Навіть на роботу.” 

Шотландський публіцист, історик та один із представників шотландської філософської школи Джеймс Макінтош дуже серйозно підходив до питання кави. “Сили розуму людини прямо пропорційні кількості кави, яку він п’є.” – стверджував він.

Французький романіст і драматург Оноре де Бальзак зазначав: “Кава — союзник, з яким письменницька праця перестає бути мукою.”

Церковний діяч, публіцист, сатирик, англомовний ірландський письменник, відомий як автор “Мандрів Гулівера” Джонатан Свіфт зауважував за собою що “Кава робить нас жорсткішими, більш скептичними та налаштовує на філософський лад.”

Найвидатніший майстер віденського вальсу й віденської оперети Йоганн Штраус черпав своє натхнення в каві: “Для натхнення мені потрібні лише відкритий рояль, тиша та чашечка кави. Від запаху народжується музика, тиша дозволяє її почути, а рояль втілити у життя.”

“У світі, безумовно, є речі, які варті того, щоб їм зберігали вірність. Наприклад, кава” романтично зазначав англійський письменник, лауреат Нобелівської премії Джон Голсуорсі.

Художник-аніматор, режисер, сценарист, креативний директор студії Піксар і студії Дісней Джон Лассетер одного разу сказав: “Кава – це не напій. Це довгі затишні розмови, приємні зустрічі і милі побачення; це бадьорий ранок та м’який молочний вечір, кава – це настрій. Настрій жити!” Останній вислів мені дуже подобається. Маю надію що вам теж. Наступного разу ми почуємося вже зовсім “по святах” і продовжимо наші мандрівки кавовим Львовом.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

До списку новин