загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

9 типів людей, які роблять нас нещасними

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи є серед ваших знайомих люди, у присутності яких ви відчуваєте психологічне, емоційне та духовне виснаження? Такі люди є енергетичними вампірами і контактів з ними слід уникати. Знати, яких саме людей бажано уникати, може бути дуже корисним для збереження свого спокою та запасів внутрішньої енергії. Після ознайомлення з представленим нижче списком ви напевно згадаєте деяких своїх знайомих, які відповідають цим описам.

1. Скиглій. Скиглій не буває щасливим, незалежно від того, наскільки оточуючі намагаються йому догодити. Ці люди належать до категорії вічних песимістів, які завжди шукають, на що можна було б поскаржитися і жертвою чого можна стати. Цілком імовірно, що після проведення часу з такою людиною ви теж почнете частіше скаржитися. Тому будьте обережні.

2. Нарцис. Незважаючи на популярність цього терміну і мою віру в те, що кількість нарцисів навколо нас постійно зростає, я все одно не думаю, що їх не так багато, як це вважається в сучасному суспільстві. Враховуючи сказане, якщо ви помічаєте біля себе самозакохану, жорстоку та емоційно черству людину-нарциса, біжіть і не повертайтесь!

3. Критик. Критиками називають тих, хто завжди знайде що сказати про чуже життя, і ніколи не враховує при цьому обставин. Ці люди завжди намагаються знайти того, хто почувається краще за них самих, а потім звалюють на нього хвилю свого засудження.

4. Пліткар. У кожного з нас є знайомий, якому подобається обговорювати інших людей, особливо, коли їх немає поруч. Такі особи завжди ставлять запитання на кшталт: «А ви чули, що він/вона…?». Це відразу ставить усіх присутніх у незручне становище.

5. Притворник. Говорячи «притворник», я маю на увазі абсолютно нещиру людину. У неї немає справжнього обличчя та своєї думки, тому все, що з нею пов’язане, побудовано на брехні чи фальші. Притворник – це той, хто прикидається таким самим як люди, поруч із якими він зараз перебуває.

6. Всезнайка. Завжди знайдеться людина, яка, незважаючи на свою нестачу досвіду та знань про щось, вірить у те, що вона знає все. Йдеться про людей, які навчають усіх навколо, як треба виховувати дітей і як правильно дбати про своє тіло. Такі люди іноді навіть розповідають хірургу, як робити операцію. Вони точно зроблять ваше життя нещасливим.

7. Базіка. Одна справа бути надзвичайно товариською людиною, і зовсім інша – завжди захоплювати контроль над бесідою, перебивати інших та ігнорувати чужу думку, щоб сказати щось про себе. Через якийсь час така людина просто висмокче всю вашу життєву енергію.

8. Любитель уваги. Як і у випадку з базікою, типовий представник цієї категорії людей хоче, що вся ваша увага була спрямована виключно на нього одного. Заради цієї уваги він готовий піти на все, включаючи гру на публіку, гучну промову та театральну поведінку. Його мета – щоб усі погляди виявилися спрямовані на нього.

9. Саморуйнівна людина. І останній тип людей — ті, хто завжди самі руйнують своє життя, будучи безвідповідальними та надмірно спонтанними у своїх вчинках. Вони раз у раз ніби випадково завдають шкоди собі та іншим людям. Однак якщо це відбувається регулярно, це вже не випадковість.

Джерело:
До списку новин