загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названо сорт меду, який нормалізує тиск

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мед, який можна знайти тільки в середземноморському регіоні, надзвичайно корисний для організму людини, пише Türkiye.

Його колір темніше, ніж у квіткових сортів, і він володіє неповторним смаком і запахом. Про унікальні властивості соснового меду – читайте в статті.

Корисні властивості соснового меду, відомого як цілюще джерело, не перелічити. Дізнавшись про переваги цього продукту, який в силу свого багатого складу допомагає підтримувати здоров’я людини, ви не захочете вживати інший мед.

Сосновий мед – це безцінний продукт, вироблений бджолами не з квіткового пилку, а з виділень комах, що живуть в стовбурах деяких видів сосен, які ростуть в середземноморському кліматі. Сосновий мед довгий час зберігається без кристалізації, не змінюючи своєї консистенції.

Його колір темніше, ніж у квіткового меду. Відрізняється унікальним смаком і запахом. Вміст глюкози нижче, ніж в квітковому меді. Надає позитивну дію на дихальні шляхи і травну систему. Читайте також: Мариновані огірки-здорова їжа? Що кажуть нутриціологи

Переваги соснового меду –

Сосновий мед при нанесенні на прищі демонструє цілющі властивості. Здатний утримувати вологу в шкірі і таким чином зберігати її увлаженной. При наявності таких проблем на шкірі, як рани або запалення, Ви можете нанести сосновий мед прямо на ці пошкодження.

– Сосновий мед захищає шлунок і кишечник. Для поліпшення роботи кишечника корисно щоранку натщесерце вживати чайну ложку цього продукту.

– Сосновий мед зміцнює волосся. Якщо ви зіткнулися з проблемами сухості і випадіння волосся, то можете додати в приготовлену маску невелику кількість цього меду.

– Сосновий мед, що підтримує високу опірність організму, знімає втому. Якщо ви відчуваєте стрес і нездужання через втому, можете з’їдати чайну ложку цього продукту кожен день.

– При вживанні в помірних кількостях нормалізує артеріальний тиск у пацієнтів з підвищеним тиском.

– Сосновий мед усуває запалення, що заподіюють шкоду організму, покращує роботу функцій організму.

Джерело:
До списку новин