загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Арт-простір «Ладомирія» внесуть в екскурсійні маршрути Рівненщини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Радивилів внесуть в екскурсійні маршрути Рівненщини. Зацікавлювати туристів планують етно-напрямком, який набирає все більшої популярності. В місті діє та активно розвивається унікальний арт-простір «Ладомирія».

На сьогодні він представлений у вигляді трьох локацій: проєкт “Майстерня Етнобрендів”, ткацька майстерня “Серпанок” та музей одягу Великої Волині “Ладомирія”.

Про це інформує Радивилівська громада. Найбільша цінність музею – тонкої роботи костюми із волинського серпанку. Туристам відчинені двері і в майстерню ручного ткацтва, де відтворено десятки ткацьких верстатів різного призначення та специфіки, які є діючими – за ними майстрині виготовляють автентичні зразки одягу.

Можливості Радивилова стати туристичною родзинкою на мапі Рівненщини стала однією з важливих тем під час обговорення стратегії туристичного потенціалу регіону. Окреслені пропозиції буде взято до уваги під час формування розробниками туристичного маршруту «Дубно-Радивилів-Почаїв».

До списку новин