загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Між нами – тепло. Львів’ян закликають приносити речі для нужденних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові вдруге організовують акцію "Між нами – тепло", аби кожен, хто потребує теплого одягу, зміг його отримати. Про це пишуть на сторінці Львівського міського центру соціальних служб "Між нами" у Фейсбук, передає "Еспресо.Захід".

З 31 січня і до 4 лютого у Львові проходить благодійна акція "Між нами – тепло". Львів’ян просять приносити теплий одяг чи взуття для потребуючих.

Усіх, хто має змогу, запрошують долучатись до акції і таким чином допомогти пережити зиму людям, які цього потребують. Речі можна приносити та залишати на алеї біля Порохової вежі. "Запрошуємо громаду Львова долучатись до акції. Приносьте теплі речі, краще на вішаках, і розвішуйте їх на деревах алеї – ви впізнаєте, на яких саме.

Кожен, хто потребує одягу, зможе прийти і взяти для себе потрібну річ. Тож почувайтеся вільними приносити одяг у хорошому стані", – йдеться у повідомленні.

Триватиме акція упродовж тижня – з 31 січня до 4 лютого, на алеї біля Порохової вежі (вул. Підвальна, 4).

Під час першої акції "Між нами тепло", яку провели торік у грудні, теплий одяг змогли взяти собі близько 100 потребуючих.

До списку новин