загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Основні ознаки виснаженої психіки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коли ми постійно перебуваємо у стані стресу і нічого не робимо для його усунення, тіло починає посилати сигнали, що психіка перебуває у сильній напрузі.

Поганий сон. Ви можете повертатися без сну всю ніч або не можете швидко заснути, хоча до цього вдень відчували сильну втому. Подібним симптомом нерідко проявляється стрес.

Підвищена дратівливість. Вас постійно щось чи хтось дратує, і ви швидко втрачаєте терпіння? Можливо, проблема зовсім не в інших, а в тому, що ваші нерви через постійну напругу все гірше справляються з рутинним стресом.

Перепади настрою. Виснажена стресом та відсутністю відпочинку психіка впливає на те, що гормони "виходять з ладу", і наслідком цього стає мінливий настрій – протягом дня він може змінюватися від радості та наснаги до відчуття тотального нещастя та ридання.

Джерело:
До списку новин