загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям розповіли, що робити, якщо банківські картки пережили прання в пральній машині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Думаю, що багатьом знайома така ситуація: розвішуючи випраний одяг, Ви випадково віднаходили певну річ, на яку, в жодному разі, не повинна потрапляти вода.

До прикладу: гроші, навушники, гаманець, або ж банківські картки, про які й піде мова в сьогоднішній статті. Насамперед потрібно відмітити, що, в крайньому випадку, можна знову оформити нову картку на Ваше ім‘я, проте дана процедура може зайняти великий період часу, що зовсім не підходить для людей з активним способом життя.

Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про певні способи, які допоможуть виправити наслідки випадкового прання банківської картки.

Отже, якщо Ви маєте таку проблему, то непотрібно відразу панікувати, так як все це може закінчитися позитивно, в тому випадку, коли ніякий із наступних факторів не підійде Вам. Для початку наведемо перелік ситуацій, після яких картка буде в критичному стані, а отже, користуватися нею буде неможливо:

1) Якщо прання відбувалось при високій температурі, то всі необхідні для безперебійного функціонування системи, не зможуть нормально працювати. Цікаво: Банківська картка застрягла в банкоматі або ви її там забули. Що робити і куди йти?.

2) Якщо було використано сильний засіб для прання, який може пошкодити спеціальний чіп на картці, то для оплати вона більше не буде здатна.

3) Якщо в кишенях були присутні різноманітні гострі предмети чи ключі, то вірогідність того, що картка зможе нормально функціонувати, стрімко зменшується. Отже, коли прання закінчилось, відразу перевіряйте на зворотній стороні чорну смугу, так як в ній закладена вся інформація. Також, обов‘язково покладіть її в сухе місце (наприклад, біля батареї, але ні в якому разі, не на неї, бо після цього, пошкодження стануть більш серйознішими.

Цікаво: Відомо, якою банківською карткою краще користуватися в Україні. Проте, в тому випадку коли Ви маєте картку на безконтактному чіпі, після подібного інциденту в пральній машині, користуватися нею вірогідніше всього, буде неможливо. Тільки після того, коли всі вищенаведені процедури Ви виконали, тоді можна перевіряти працездатність картки через термінал чи банкомат.

Джерело:
До списку новин