загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львів дозбирує джерела з історії свого модернізму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Львівський Музей Модернізму впорядкує їх для мультимедійних презентацій уже цього року. Цього року Львівський Музей Модернізму (структурний підрозділ Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Возницького) уже завершить впорядкування джерел з історії львівського модернізму для мультимедійних презентацій.

Про це повідомив куратор музею Богдан Мисюга. Це тим більше важливо, що у травні Галерея запланувала на базі збірки Музею модернізму провести міжнародну наукову конференцію "Інтенція і форма: некласичні та пост-некласичні моделі", де планує зібрати у спільному дискурсі знаних аналітиків мистецтва ХХ ст., – інформує "Еспресо.Захід".

"Незважаючи на те, що експозиція стаціонарна, – акцентує Богдан Мисюга, – все ж плануємо новаційні вкраплення: твори наново відкритих авторів фондової збірки Галереї, чи інтервенції міні-виставок.

Уже в лютому презентуємо ранні твори Ярослави Музики, навесні - групу відреставованих творів Миколи Федюка та Арнольда Шаргородського. Ведеться робота над ілюстрованим двомовним виданням про нашу збірку".

Фото: з з фейсбук-сторінки Богдана Мисюги Богдан Мисюга також підкреслив, що Музей модернізму водночас активно просуває свою експозиційну платформу у інших виставкових локаціях Львівської галереї мистецтв як її підрозділ. Відтак уже в квітні у виставкових залах палацу Лозинского експонуватимемо проєкт "Колекція Юрка Бойка", у серпні – "Творчість Платона Сильвестрова" (що їде до нас із Берліну), а у вересні – "Малярство Михайла Красника".

До списку новин