загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям розповіли, що буде з їхніми банківськими вкладами у випадку повномасштабної війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Банківські вклади українців, навіть у випадку повномасштабної війни, будуть надійно захищені. Банківська система має в своєму розпорядженні перевірені засоби захисту грошей населення.

І в будь-якому випадку зберігати свої заощадження у банку надійніше, ніж удома під подушкою. Українцям розповіли, що буде з їхніми банківськими вкладами у випадку повномасштабної війни - today.ua.

Банки не зберігають великих сум грошей у касах і навіть у сейфах. Із розвитком безготівкових розрахунків, дедалі більша частина активів банків зберігається на електронних рахунках.

Тому вкрасти звідти готівку не вийде: її просто там немає. Однак і паперові гроші у банках надійно захищені. Банківські вклади здебільшого не зберігаються в касах банків і навіть у їхніх сейфах.

У самому приміщенні банку зберігають лише певну суму грошей, потрібну для заправки банкоматів і видачі готівки у касах.

Українцям розповіли, що буде з їхніми банківськими вкладами у випадку повномасштабної війни Сховища грошей засекречені та надійно захищені.

При цьому більша частина грошей міститься в спеціально обладнаних сховищах. Такі сховища є у кожному місті. Місця їхнього розташування засекречені, самі сховища надійно захищені від катаклізмів – природних, техногенних і військових. До того ж, вони надійно охороняються, причому не лише людьми, а й елементами технічного захисту.

При цьому є чіткі нормативи НБУ, скільки грошей має утримуватись у сховищі, і як воно має бути обладнане.

Джерело:
До списку новин