загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 24 лютого в центр зайнятості у Луцьку звернулися 34 людини. Скількох працевлаштували?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 24 лютого, від початку воєнного стану в Україні у міському центрі зайнятості стали на облік 34 лучанина, – розповіла Суспільному директорка Олена Шилова. 13 людей працевлаштували. На період воєнного стану центр зайнятості працює дистанційно, але усіх, хто приходить, приймають. Зі слів Олени Шилової, зараз вільні 60 вакансій.

З 24 лютого в центр зайнятості у Луцьку звернулися 34 людини. Скількох працевлаштувалиСуспільне Волинь "Це виробнича сфера, медичні установи, водії, менеджери по реалізації запчастин, швачки, закрійники, пекарі, обвалювальники м’яса, охоронники. Перелік ще уточнюється", – розповіла керівниця міського центру зайнятості. Через зменшення кількості відвідувачів працівники центру прямо у приміщенні плетуть маскувальні сітки для військових.

З 24 лютого в центр зайнятості у Луцьку звернулися 34 людини. Скількох працевлаштували Решта філій, зі слів директора обласного центру зайнятості Романа Романюка, теж приймають відвідувачів дистанційно. Спеціалісти відмічають відвідування та надають іншу інформацію телефоном. "Обдзвонюємо наших клієнтів на предмет вияснити живі-здорові, в Україні, ніде не поїхали і в такий спосіб проводять відвідування. Якщо людина хоче зареєструватися як безробітна особа – це можна зробити за допомогою застосунку Дія", – каже Роман Романюк.

До списку новин