загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яку їжу варто взяти зі собою в укриття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хоч надворі й немає спеки, продукти повинні бути тривалого зберігання На цьому наголошує головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко, передає "Еспресо.Захід".

У сховище бажано взяти зі собою сухе печиво, вафлі, сухарі, пластівці, шоколад, цукерки, горішки, сухофрукти і консерви. Заздалегідь приготуйте бутерброди: хліб + сир + ковбаса. Зберігайте їх у холодильнику, а за неохідності спуститися до підвалу чи бомбосховища - з'їжте у першу чергу.

Як стверджують психологи, якщо по кілька разів на день збирати-розкладати "тривожну валізку", а потім ті самі дії виконувати вночі, це може посилювати тривогу та паніку.

Можливо, доцільно щось залишити в укритті, зокрема і з продуктів. Наприклад, бутильовану воду. Звечора додатково можна залити у термос чи термогорнятко гарячий чай. "Не забудьте про антисептик для рук і вологі серветки, - нагадує Наталія Іванченко. - За жодних обставин не їжте брудними руками". Кишкові інфекції та харчові отруєння — не така вже й рідкість під час війни.

До списку новин