загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія від Польщі, яку отримували українці: що робити, якщо через війну гроші не надходять

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Серед тих, хто рятувався від війни у Польщі, є люди, що отримували пенсію за віком або пенсію по інвалідності від польської держави та через війну втратили можливість її отримувати.

Яким чином можна продовжити отримання такої пенсії?

Якщо особа, яка отримувала польську пенсію за віком чи інвалідністю, виплачувану Закладом соціального страхування (ZUS) на рахунок в українському банку, не може отримати своїх грошей в Україні через війну, вона може подати запит до ZUS про перерахування пенсії на рахунок у Польщі або в іншій країні, де вона зараз проживає.

Якщо особа, яка отримувала польську пенсію за віком чи інвалідністю, виплачувану ZUS на банківський рахунок в Україні, опинилася в Польщі, вона може звернутися за допомогою щодо зміни рахунку до найближчого відділення ZUS або надіслати запит про перерахування пенсії на рахунок в Польщі поштою – до відділення ZUS у Ряшеві за адресою: Oddział ZUS w Rzeszowie Wydział Realizacji Umów Międzynarodowych ul. Piłsudskiego 12 35-075 Rzeszów

Джерело:
До списку новин