загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін спільно з ООН запускає ще дві програми виплат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд України спільно з Організацією Об’єднаних Націй запускає ще дві програми виплат: вимушеним переселенцям та окремо — малозабезпеченим пенсіонерам, які переїхали через бойові дії.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Вимушені переселенці, які потребують додаткового захисту, будуть отримувати по 2 200 гривень щомісяця на кожного члена родини. Ці кошти Всесвітня продовольча програма ООН буде платити протягом трьох місяців.

Також Управління Верховного комісара ООН у справах біженців окремо допоможе малозабезпеченим пенсіонерам з-поміж вимушених переселенців — їм також додатково виплачуватимуть по 2 200 гривень. Такими виплатами Кабінет міністрів планує охопити близько 700 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Паралельно з цим уряд додатково виділить майже 1,3 мільярда гривень з резервного фонду для Фонду соцстрахування, щоб забезпечити виплати допомоги по безробіттю. Нагадаємо, наразі для вимушених переселенців вже працює програма допомоги, за якою уряд виділяє по 2 тисячі гривень кожному дорослому та по 3 тисячі на кожну дитину в родині, що була вимушена переїхати. На такі виплати вже було спрямовано 578 мільйонів гривень. За рахунок цих коштів допомогу отримають близько 155 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Джерело:
До списку новин