загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літнім мешканцям Івано-Франківська видаватимуть кошти на день народження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканці Івано-Франківська, віком від 70 років, до дня народження отримуватимуть виплати по 500 грн із міського бюджету. Пенсіонери, яким виповнилось 90 і більше років отримають по 1 тис. грн.

Містянам, які відсвяткують столітній ювілей, міськрада виплатить по 5 тис. грн. Про відновлення програми виплат літнім людям повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у вівторок, 5 квітня.

За його словами, міська влада вирішила відновити виплати матеріальної допомоги пенсіонерам, однак, через суттєве зменшення наповнення бюджету, не може здійснити ці виплати в один момент.

Відтак, прийняли рішення надавати фінансову допомогу літнім людям до дня їхнього народження.

Джерело:
До списку новин