загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Колектив етнопарку "Ладомирія" продовжує активно працювати та допомагати в умовах війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колектив етнопарку "Ладомирія" продовжує активно працювати та допомагати в умовах війни. Сьогодні наше звернення стосується тих, хто під час війни змушений покинути свої домівки і шукати тимчасового притулку на наших теренах.

Ми відкриваємо двері наших локацій для Вас. Ми з радістю проведемо вам екскурсії і розповімо про результат нашої 12 річної роботи із дослідження і відродження культури, історії та етнографії Волині, познайомимо вас із прадавнім ткацьким ремеслом. Запрошуємо на екскурсії в етнопарк «Ладомирія» – унікальний арт-простір на Рівненщині, що знаходиться в м. Радивилів.

Наш етнопарк є переможцем Ukraine Tourism Awards 2021 в номінації "Регіональний прорив року". У нас цікаво, колоритно, душевно, смачно і незвичайно!

Чекаємо на зустріч з Вами із нетерпінням. Все буде Україна!

На екскурсії Вас чекають різноманітні локації: ✅Майстерня ткацтва ✅Скансен-локація ✅Виставкова зала, де представлено відтворені автентичні костюми історичної Волині ✅Аустерія – автентична волинська кухня ✅Фотозони ✅ Цікаві дозвілля ✅Майстер-клас з ткацтва ✅Майстер-клас з пов'язування традиційних головних уборів Вартість екскурсій в "Ладомирії" Для дорослих – 100 грн. Для дітей, пенсіонерів, студентів – 50 грн. Частина зібраних коштів направляється на потреби армії

. ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС - ОБОВ'ЯЗКОВО!!! Години відвідування Ладомирії: ✔️ четвер 09:00 –16:00 год. ✔️пʼятниця 09:00 –16:00 год. ✔️субота 10:00 –15:00 год. ✔️неділя 10:00 –15:00 год.

Наші координати: Рівненська обл. місто Радивилів вул. Шкільна, 1 Місцезнаходження на Google-карті: 50°08'12.3"N 25°15'20.4"E Телефони для запису і консультацій: 096 9325720; або 063 0488645

Джерело:
До списку новин