загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як перевести пенсію з поштового відділення до банківської установи?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Під час первісного призначення пенсії кожен пенсіонер самостійно обирає, як отримувати майбутню пенсійну виплату. Якщо пенсіонер не визначив спосіб виплати пенсії, фахівець автоматично визначає виплату пенсії через поштове відділення зв'язку АТ "Укрпошта" (за фактичним місцем проживання пенсіонера).

У воєнний час дуже актуальним є переведення пенсії з відділення «Укрпошти» на банківський рахунок, оскільки не в усіх населених пунктах через активні бойові дії працює пошта. Слід зазначити, що особа має право будь-якої миті змінити спосіб виплати пенсії (пошта/банк): необхідно або особисто звернутися до спеціалістів сервісних центрів, або дистанційно подати відповідну заяву про зміну способу виплати пенсії через portal.pfu.gov.ua.

Як змінити спосіб виплати пенсії дистанційно: Авторизувавшись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, вибрати пункт “Про пенсійне забезпечення”.

Виберіть розділ “Внесення змін до пенсійної справи”, а потім – “Заява про зміну способу виплати пенсії”. Заповнити всі обов’язкові поля форми заяви та завантажити відскановані документи (паспорт; ідентифікаційний код; заява з реквізитами з банківської установи – у разі переходу на банк).

Сформовану заяву завірити власним кваліфікованим електронним підписом. Заява автоматично надходить до Пенсійного фонду України. Результати обробки обігу (зміни способу виплати) буде відображено в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду України у вкладці Мої повідомлення.

Якщо пенсіонер не має електронного підпису, то послугу переадресації можна замовити по гарячій лінії “Укрпошти” за номером 0-800-300-545. Після цього відкрити рахунок у банку, на який надходитиме пенсія, та заповнити заяву. Із заявою слід звернутися до найближчого відділення Пенсійного фонду, де буде завершено процедуру переоформлення.

Джерело:
До списку новин