загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка, яка дивом виїхала з оточеного міста, вивезла найдорожче, що у неї було – півня Тошу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Бабуся втекла з Маріуполя і забрала півня. Півня, Карл! Він як давай о третій годині ночі кричати, будити всіх», — написав один з волонтерів.

Пенсіонерка розповіла, що забрала із Маріуполя найдорожче, що мала: «Ну як я свого друга Тошу залишу на війні? Ми ж з ним і під бомбардуваннями, і голод пережили!» — пояснила старенька. Волонтери ж кажуть, що півень Тоша виглядає так, ніби це він бабусю врятував, а не вона його.

Він швидко став героєм мемів, і користувачі Twitter вважають, що це найлюдяніший півень у світі. А ви теж думаєте, що це півень Тоша з Маріуполя вивіз свою господиню з-під обстрілів, а не навпаки? Судячи з фото, цей півень не тільки від голоду не страждав, а ще й бабусю підгодовував.

Звичайно, я слабо розбираюся в Півнях, але цей виглядає так, як ніби може «звіздюлів» всієї російської армії. Це реально самий людиноподібний півень у світі. Я б такого півня теж би забрала. Подивіться на нього — він курячий ЦАР! Він же єдиний у світі, який з бабусею вижив, він же її підтримував.

Молодець, бабуля! Нормальна логіка людини: це ж друг, а друзів не кидають. Після новини про чоловіка, який не кинув свою корову і її теля, мене вже нічого не дивує. Всім людям, які не кидають своїх тварин — велика повага. Так ось вона, біологічна зброя! Дуже красивий півень, слава Богу, що вибралися.

Джерело:
До списку новин