загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У центрі Харкова висадили саджанці від пенсіонерки з Бурштина на Івано-Франківщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На площі Свободи у Харкові висадили 50 саджанців гібіскусу, які подарувала пенсіонерка Надія Купренич з Бурштина Івано-Франківської області. Про це повідомляє Харківська міська рада, передає "Еспресо.Захід".

Працівники СКП "Харківзеленбуд" висадили рослини біля сухого фонтану, популярного місця відпочинку серед харків’ян. "Надія Ярославівна хотіла підтримати мешканців міста і подарувати частинку радості.

Так у Харкові з’явився символ єдності українців.

Ці рослини будуть нагадувати всім, що українці незламні та дружні", – говорять на підприємстві. "Харківзеленбуд" у подяку також планує надіслати саджанці квітів для Надії Крупенич.

До списку новин