загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Список банків обмежений: де можна отримати пенсію під час війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перелік банків для виплат пенсій не зміниться. Під час війни перелік банків для виплат пенсій, грошової допомоги, виплат із загальнообов'язкового державного соціального страхування та зарплат бюджетників не змінюватиметься протягом усього воєнного стану.

До списку увійшли 46 фінустанов, серед яких вже звичні Ощадбанк, ПриватБанк і Укрексімбанк, а також: Укргазбанк; Агропросперис Банк; Акордбанк; А-БАНК; Альфа-Банк; Банк "Альянс"; Банк "Восток"; Банк інвестицій і збережень; Банк "Кредит Дніпро"; Банк Український капітал; Глобус Банк; Східно-український банк Гранат; Ідея-Банк; Індустріалбанк; Комерційний індустріальний банк; Конкорд; Кредитвест Банк; Креді Агріколь Банк; Кредобанк; Кристалбанк; Львів; Метабанк; Міжнародний інвестиційний банк; МОТОР-БАНК; МТБ БАНК; ОТП Банк; Південний; ПІРЕУС БАНК МКБ; Полікомбанк; Полтава-банк; ПРАВЕКС БАНК; ПроКредит Банк; ПУМБ; РАДАБАНК; Райффайзен Банк; РВС БАНК; СКАЙ БАНК; Таскомбанк; Укрбудінвестбанк; УкрСиббанк; Універсал Банк; Юнекс Банк; Банк "СІЧ".

Мобільний застосунок ПФУ Пенсійний фонд розробив власний мобільний застосунок, де можна дізнатись все про свою пенсію і не тільки.

Програма може бути корисною для працюючих українців, оскільки через неї можна контролювати сплату ЄСВ та нарахування страхового стажу, бачити розмір своєї зарплати та подавати заяви на зміни у пенсійній справі.

Джерело:
До списку новин