загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери отримують виплати з урахуванням всіх перерахунків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Попри складну ситуацію, Пенсійний фонд здійснює виплати в повному обсязі. Пенсіонери отримують виплати з урахуванням всіх перерахунків, передбачених законодавством.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу в Медіацентр-Україна повідомив голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус.

«В сьогоднішніх умовах фінансування виплат здійснюється в повному обсязі. В березні ми провели всі передбачені індексації, всі необхідні перерахунки, і на поточний момент пенсіонери отримають всі виплати з урахуванням перерахунків, які були передбачені законодавством», — наголосив Капінус. За його словами, на початку війни ПФУ навіть мав змогу забезпечувати всі виплати з випередженням графіку. «Якщо говорити про перші місяці війни, у нас виплати йшли навіть з випередженням графіку. Я вважаю це досить позитивним показником.

І хочу подякувати всім представникам бізнесу, які, незважаючи на складну ситуацію, продовжують сплачувати внески», — сказав голова правління фонду. Так, з початку 2022 року до ПФУ надійшло на 10 млрд грн внесків більше, ніж за аналогічний період минулого року. Проте ситуація починає складатися не на краще.

Читайте також: Українці на захоплених територіях отримують пенсії на банківські картки

«Звичайно, в останні місяці тенденція трохи погіршується. В квітні ми отримали надходження на рівні минулого року, хоча до війни прогнозувався кращий показник.

Але я вважаю це все одно великою перемогою. Бізнес виконує свої зобов’язання», — підкреслив він. Це, за словами очільника ПФУ, хороша запорука того, що і в наступні періоди державі вдасться продовжити виконувати свої зобов’язання. «На сьогоднішній день я не бачу ніяких негативних впливів, які б дозволили говорити про те, що ситуація буде змінюватися», — зазначив Капінус.

Джерело:
До списку новин