загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пів сотні переселенців зареєструвалися на Волині, аби отримувати пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

50 внутрішньо переміщених людей від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну зареєструвалися на Волині, щоб отримувати пенсію, — розповів Суспільному начальник управління з питань виплати пенсій управління Пенсійного Фонду в області Віктор Кривчук.

З 24 лютого процедура оформлення та спосіб виплати пенсій під час війни не змінилися. Потрібно звернутися до будь-якого сервісного центру. З собою треба мати документи, які посвідчують особу, паспорт, довідка про присвоєння реєстраційного номера картки платника податків та довідка, яка видається органами соціального захисту населення про взяття на облік як внутрішньо переміщену людину, — говорить Віктор Кривчук.

Пів сотні переселенців зареєструвалися на Волині, аби отримувати пенсії Процедура оформлення та спосіб виплати пенсій під час війни не змінилися.

Суспільне Луцьк Лариса Максименко тимчасово евакуювалася до Луцька, коли Харків, звідки вона приїхала, почали бомбардувати російські війська. До початку повномасштабної війни жінка зайнялась оформленням пенсії за віком.

Через бойові дії, говорить, Харківський Пенсійний Фонд тимчасово не працює, тому жінка завершує подачу документів вже на Волині. "Пенсійний Фонд вже подивився, що я в Києві є на обліку, мені просто не вистачало однієї довідки. Я її взяла і тепер з цією довідкою повністю буду оформлятися. Буду щасливою пенсіонеркою", – розповідає переселенка.

Джерело:
До списку новин