загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як і коли можна забрати пенсію, вчасно не отриману громадянами: держава дає три роки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У ПФУ роз'яснили громадянам, як можна забрати пенсію, яку вони не змогли отримати вчасно через воєнні дії в Україні. Накопичена пенсія зберігатиметься за ними упродовж трьох років.

Отже, вони мають вкластися в цей період, аби не залишитися без грошей. Як і коли можна забрати пенсію, вчасно не отриману громадянами: держава дає три роки - today.ua

Скільки зберігатиметься не отримана пенсія, і як можна її забрати, розповіла начальниця головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Ольга Шарунова. Щомісяця Укрпошта формує списки пенсіонерів, які з тієї чи іншої причини не отримали свої виплати.

Із них формують додаткові відомості, за якими пенсіонери можуть отримати в наступному місяці те, що не змогли отримати в попередньому.

"Якщо і за додатковими відомостями людина не отримала гроші, вони зараховуються ще на наступний місяць. Тобто кожного наступного місяця громадянин може отримати всі свої кошти. Так продовжується протягом 6 місяців", - пояснює чиновниця.

Джерело:
До списку новин