загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Обіцяного у липні підвищення пенсій може не бути: у Кабміні назвали причину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Анонсоване раніше підвищення пенсій у липні може не відбутися. Про це заявила очільниця Мінсоцполітики Марина Лазебна, пише видання «На пенсії». За її словами, все залежатиме від наповнення держбюджету. Нагадаємо, що у липні мають підвищити виплати тим пенсіонерам, у кого вони прив'язані до прожиткового мінімуму.

Також будуть перераховані надбавки за понаднормовий стаж. І якщо проблем із фінансуванням не буде, то мінімальна пенсія у липні зросте до 2027 грн, тобто збільшиться на 93 гривні, а максимальна — до 20 270 грн.

Як писали «ФАКТИ», у червні працюючі пенсіонери, яким раз на два роки роблять перерахунок пенсій, отримають підвищені виплати. Щоправда, це стосується не всіх людей, котрі продовжили роботу після досягнення пенсійного віку.

Загалом у червні на пенсійні виплати направлено 4 млрд грн, у тому числі 2,7 млрд грн — на виплату пенсій через АТ «Укрпошта» та 1,3 млрд грн — через уповноважені банки.

Джерело:
До списку новин