загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

90-річний волонтер Сергій Вознюк плете для українських військових камуфляжні сітки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

90-річний волонтер: як пенсіонер допомагає військовим. Вік волонтерству не завада: це доводить 90-річний Сергій Вознюк. Чоловік уміло і швидко плете маскувальні сітки й одразу передає бійцям на передову.

Самостійно сплів понад сотню одиниць камуфляжного маскування. ТСН розповідає, що це не єдине, чим волонтер-довгожитель допомагає нашим військовим.

Пан Сергій допомагає бійцям ще з 2014 року. Кожна сітка, яку він плете, довжиною у 4 метри та 2 завширшки. Аби сплести одну сітку, працює майже цілодобово 5 днів.

Розповідає: "Я вже сплів 39 сіток від початку повномасштабної війни. А так, разом я сплів вже близько 100 сіток. День ріжу, звечора йду до хати та до 12 ночі ріжу шматочки. А потім йду відпочивати".

Джерело:
До списку новин