загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Тернополі дідусь повірив у доброчинність і позбувся 4,5 тисяч доларів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безкоштовний сир буває лише у мишоловці. У цьому на власному досвіді переконався 77-річний тернополянин, який втратив усі свої збереження через те, що довірився незнайомцю.

Про те, що він став жертвою крадія, пенсіонер зрозумів, коли за тим вже і слід простиг. За допомогою потерпілий звернуся у поліцію.

Правоохоронцям, які виїжджали на місце злочину, літній чоловік розповів, що 4 червня у двері його квартири подзвонив невідомий, який одразу ж сказав, що видає пенсіонерам виплати у зв’язку з коронавірусною інфекцією – 700 гривень. «Незнайомець простягнув пенсіонеру дві купюри по 500 гривень і попросив здачу.

Невідомий пішов за чоловіком в кімнату і бачив, звідки той брав гроші. Коли потерпілий відвернувся, злодій витягнув заощадження та пішов. Так, наївність дідуся вартувала йому 4500 доларів», — розповідають слідчі Тернопільського райуправління поліції. Наразі поліцейські встановлюють особу невідомого.

Даний факт внесено в ЄРДР згідно із ч. 4 ст. 185 ККУ. Правоохоронці також звертаються до жителів міста та області в жодному випадку не пускати до помешкань невідомих, адже це афера — усі виплати завжди здійснюються централізовано в держустановах.

Джерело:
До списку новин