загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям додадуть 24% до пенсії: в ПФУ розповіли деталі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для деяких українців вже з червня пенсія зросте на солідну надбавку. Її величина становитиме від 6 до 24% від основного розміру пенсії. В Україні ухвалено закон, за яким збільшують виплати пенсіонерам, що досягли пенсійного віку, але тимчасово відмовились від отримання пенсії і продовжують працювати.

Йдеться про тих пенсіонерів, які досягли 60-річного віку, але продовжили працювати. При цьому, маючи всі законні підстави для отримання пенсії, вони тимчасово відмовились від цих виплат.

Закон і раніше заохочував таких громадян надбавками, які вони отримуватимуть до пенсії залежно від строку її відтермінування. Відповідно до закону, який діяв донедавна, вони отримували по 10% від основної пенсії за кожен рік відкладених виплат. При цьому величина цієї надбавки не мала перевищувати 40%.

Але в законі йшлося про основний розмір пенсії, який був до дати набрання чинності Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", тобто до 01.01.2004.

Джерело:
До списку новин