загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яких правил харчування необхідно дотримуватися літнім людям?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З віком інтенсивність обмінних процесів помітно знижується. Щоб їжа добре перетравлювалася, важливо враховувати, які продукти поєднуються між собою.

Яких правил харчування треба дотримуватися літнім людям?

1. Продукти, що містять тваринні білки, добре поєднуються із зеленню та овочами, оскільки вони сприяють хорошому перетравленню білків та видаленню отруйних сполук.

2. Не варто вживати в їжу ті продукти, у складі яких різні білки, тому що кожен з них має свої особливості при перетравленні. Наприклад, каша з молоком або кефір із хлібом.

3. Фрукти їжте за 30 хвилин до їди або через 3-4 години після. Не змішуйте солодкі з кислими, а ось напівсолодкі можна і з тими, і з іншими фруктами. Ягоди можна їсти зі сметаною, але без цукру.

4. Під час одного прийому їжі не їжте багато різних страв. Шлунку важко їх перетравлювати, тому що кожен продукт потребує свого ферменту.

ВАЖЛИВО! Їжу вживайте в один і той же час, їжте 4-5 разів на день, але потроху. Обов’язково мають бути сніданок, обід і вечеря. І ще пару перекусів опівдні та годині о 5-й.

Джерело:
До списку новин