загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волинський пенсіонер задля допомоги ЗСУ продає унікальну річ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колишній учитель фізкультури Локачинської школи пенсіонер Віктор Данилович Савчук продає на аукціоні фтубольний м'яч з автографами відомих гравців київського «Динамо», серед яких - Йожеф Сабо. Про це інформує ВолиньPost. У Будинку дитячої та юнацької творчості Локачинської селищної ради розповідають, що стадіон містечка Локачі приймав гравців київського «Динамо», щоправда, ветеранів. І грали вони з локачинськими футболістами.

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь гостей. А відбувся він 26 квітня 1986 року, в день Чорнобильської трагедії, про яку того дня ще ніхто не знав. Відтоді Віктор Савчук і беріг м’яч з автографами динамівців як найдорожчу реліквію. Та почувши, що Будинок дитячої та юнацької творчості збирає кошти на тепловізор, приніс його із пропозицією провести своєрідний аукціон, а виручені кошти долучити до вже зібраних.

Триватиме аукціон до 13 червня на Facebook-сторінці будинку дитячої та юнацької творчості Локачинської селищної ради.

Джерело:
До списку новин