загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чотири пенсіонерки з Веснянки створили волонтерський батальйон та допомагають ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У селі Веснянка колишнього Ківерцівського району четверо жінок створили волонтерський батальйон «Горішок». Жінки щодня збираються у будинку, де пакують енергетичні набори для військових. Жінки лущать горіхи, додають родзинки та цукерки усе пакують в торбинки та відправляють військовим, – розповіла одна із волонтерок батальйону Тетяна Хомячук.

Жінка долучила до волонтерства і свою маму – Любов Хомячук. Про це пише «Суспільне». «Назва батальйону виникла жартома. Чистили горіхи, сміялися і хтось сказав: «Ось який в нас батальйон «Горішок»! Так назва і закріпилася», – розповіла Тетяна Хомячук.

Продукти пенсіонерки частково купують за гроші з власної пенсії, допомагають волонтери та місцеві жителі. Учні місцевої школи до пакунків, які формують жінки, приносять патріотичні малюнки та листи зі словами підтримки для військових.

«Любимо», «Чекаємо живим дома», «Привіт з Веснянки», «З Вами Бог і Україна» – пишуть діти, що дуже хвилюються за захисників України та чекають їхнього повернення живими та здоровими додому», — розповідає волонтерка батальйону «Горішок» Галина Козлова.

Джерело:
До списку новин