загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Отримати пенсію за допомогою грошового переказу: як це зробити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонери, які отримували пенсійні виплати через поштові відділення і тимчасово змінили місце проживання, можуть отримати пенсію за допомогою грошового переказу.

Отримати пенсію можна:

Через внутрішні перекази АТ «Укрпошта».

Для цього потрібно зателефонувати на Укрпошту за номером телефону 0 800 300 545 та обрати кнопку 2 — розділ «Пенсії, соціальні виплати та субсидії» (усі дзвінки безкоштовні) або до контакт-центру Пенсійного фонду за номерами: 0-800-503-753, 044-281-08-70 або 044-281-08-71.

Через платіжну систему «Швидка копійка» в будь-якому відділенні «Ощадбанку». Для отримання переказу потрібно пред’явити паспорт та ідентифікаційний номер. Якщо ви хочете отримати гроші у відділенні іншого банку, потрібно звернутися з відповідним запитом на «гарячу лінію» «Ощадбанку» за номером: 0 800 210 800. Нагадаємо, українці, які не мають достатньо стажу для пенсії, мають повне право на соціальну пенсію за віком.

Такі виплати можна оформити після досягнення 65 років. Щороку в Україні підвищуються вимоги до пенсійного віку. Так, у 2022 році для виходу на заслужений відпочинок у 60 років потрібно опрацювати офіційно 29 років. Для тих, хто не має достатньої кількості стажу передбачено соціальну допомогу.

Довідка Finance.ua: з 1 липня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб — з 2 481 гривні до 2 600 гривень. Відповідно зросла сума пов’язаних з ним одноразових допомог.

Джерело:
До списку новин