загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чудові поради від мудрого дідуся в спадок. Поділіться з усіма!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Живи ніби завтра помреш, вчися ніби будеш жити вічно. Не вкладай душу в тих, кому досить дати гроші. Найкращі речі в житті безкоштовні: обійми, усмішки, друзі, поцілунки, сім’я, сон, кохання, сміх і хороші спогади! Не мати грошей – не страшно.

Страшно не мати нічого, окрім грошей! Мати добре серце у злому світі – ознака хоробрості, а не слабкості. Не вихваляйся сім’єю і милостинею, тому що перше люди зурочать, а друге Бог не прийме. Вмій пережити ту хвилину, коли здається, що все вже втрачено … Життя починається тільки тоді, коли перестаєш боятися.

Холоду, спеки, образи, гніву, втрат, засудження, пліток, ідіотів, розлук, самотності, зради, навіть смерті. Тому що страх ще нікому і нічим не допоміг. Відібрав по половині життя у всіх тих, хто боїться, а ось допомогти – не допоміг. Запам’ятай, що треба йти звідти, де люди займаються зубоскальством, пересміюванням, де знущаються над ближніми своїми.

Іди геть, коли потрапиш в таке нечисте середовище… Заткни вуха і йди від цих нещасних зубоскалів і сміхотворців. Сім’я – це море відповідальності, в якому можна втриматися на плаву тільки міцно тримаючись за руки. Завжди вір в себе і нікому не дозволяй підірвати цю віру!

Не повертайся до людей, які тебе зрадили. Вони не зміняться. Завжди довіряй Богу, що б не сталося.

Джерело:
До списку новин